Prethodni članak
Sljedeći članak

Dobitnici priznanja Grada Krapine

Priznanja će biti uručena na svečanosti povodom Dana grada 6. prosinca


Na posljednjoj sjednici Gradsko vijeće Grada Krapine donijelo je odluku o dodjeli gradskih priznanja za 2017. Godinu. Prema odluci, Povelja Grada Krapine dodjeljuje se Anđelku Suhodolčanu za osobiti doprinos promicanju dobrovoljnog davanja krvi i zdravstvenih programa Hrvatskog crvenog križa, Rajku Suhodolčanu za osobita umjetničko - glazbena postignuća, unapređenje kulturnog života i promicanje imena Grada Krapine te Tvrtki Krateks d.d Krapina za osobit doprinos razvoju gospodarstva te uspješno dugogodišnje poslovanje.

Plaketa Grada Krapine dodjeljuje se Alojzu Jembrihu povodom 50. obljetnice kulturnog i stručno-znanstvenog djelovanja te kao suosnivaču i dugogodišnjem voditelju znanstvenog skupa ,,Kajkavski jezik, književnost i kultura kroz stoljeća", Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Lepajci povodom obilježavanja 70. obljetnice uspješnog i aktivnog rada i djelovanja društva te Miljenku Hršaku za doprinos kulturnom stvaralaštvu i promicanje kajkavštine te razvoju sporta u Krapini.

Mala plaketa Grada Krapine dodjeljuje se Antoneli Cesarec za postignute uspjehe na natjecanjima u kickboxingu te za promicanje imena Grada Krapine te Antoniu i Lari Pecigus za postignute uspjehe na plesnim natjecanjima te za promicanje imena Grada Krapine. Priznanja će biti uručena na svečanosti povodom Dana grada 6. prosinca.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook