Prethodni članak
Sljedeći članak

DOBILA AUTO: Glavni zgoditak na bistričkoj tomboli Martini Vinković

Nekoliko tomboli kupio je brat Martininog zaručnika, a ispostavilo se da je najsretnija bila upravo srećka koju je ona izabrala


 Sretna dobitnica Hyundai-a  i10 na Bistričkoj božićnoj tomboli je Martina Vinković iz Marije Bistrice. Nije nazočila samom izvlačenju, no brzo je saznala da je baš ona dobitnica. Javila se u ponedjeljak, prvog radnog dana ove godine a ključeve svog novog automobila preuzela je u Auto centru  Štagar u srijedu 4. siječnja. Uz vlasnika Auto centra  Štagar d.o.o. Miroslava Štagara, glavnog sponzora nagrade, preuzimanju je prisustvovao i načelnik općine Marija Bistrica Josip Milički. Martina je ispričala i sretnu priču o dobitnoj tomboli.

Posljednju večer prodaje tombole, dan prije samog izvlačenja, brat njena zaručnika kupio je ukupno šest tombola u Caffe baru Viktorija. Tombole je proslijedio u Martinin salon ljepote ''Paris'' gdje su prvo njezine djelatnice odabrale tombole, a potom i ona. Preostale tombole podijelila je svojoj obitelji. Ispostavilo se da je upravo na koju je ona odabrala bila najvrijednija. Martina je prilikom preuzimanja nagrade bila vrlo sretna uz napomenu kako je ovo prvi automobil u njenom vlasništvu. 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook