Prethodni članak
Sljedeći članak

Do 31. kolovoza primaju se zahtjevi za ublažavanje posljedica pandemije za poslovne subjekte

Općina Bedekovčina objavila je Poziv na podnošenje zahtjeva za oslobođenje obveze plaćanja komunalne naknade, poreza na korištenje javnih površina i zakupa poslovnih prostora u vlasništvu Općine


Sukladno Odluci o mjerama za ublažavanje negativnih posljedica uzrokovanih epidemijom COVID-19 virusa, Općina Bedekovčina poziva na podnošenje Zahtjeva za oslobođenje obveze plaćanja komunalne naknade, plaćanje poreza na korištenje javnih površina za obavljanje ugostiteljske djelatnosti te poreza na korištenje javnih površina i zakupa poslovnih prostora u vlasništvu Općine.

Zahtjevi se podnose isključivo na propisanim obrascima koji se nalaze na službenim web stranicama Općine Bdekovčina. Ispunjeni i od odgovorne osobe ovjereni obrasci Zahtjeva mogu se predati elektroničkim putem na mail adresu: [email protected], preporučeno poštom ili osobnom predajom na adresu: Općina Bedekovčina, Trg Ante Starčevića 4, 49221 Bedekovčina, najkasnije do 31. kolovoza 2021. godine.


Cilj predmetnih mjera je ublažavanje negativnih posljedica uzrokovanih epidemijom COVID-19 virusa za poslovne subjekte na području Općine Bedekovčina.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook