Prethodni članak
Sljedeći članak

Dječak Dominik originalno Legićima prikazao rad Nacionalnog stožera, Božinović mu poslao dar

Dječak Dominik iz Podstrane uložio je trud i napravio rad koji nas je oduševio


foto: PU splitsko-dalmatinska

U očima djece svijet je uvijek ljepši, ali i iskreniji, a njihova igra i mašta nema granica. Dominik je upotrijebio svoju maštuu i Lego kockice kako bi prikazao rad Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Puno je tu super junaka, policijskih vozila i dobrih upozorenja.

- Dječak Dominik iz Podstrane uložio je trud i napravio rad koji nas je oduševio. Oduševio je i podpredsjednika Vlade RH, ministra unutarnjih poslova i predsjednika nacionalnog Stožera civilne zaštite RH Davora Božinovića koji mu je poslao dar, policijsku kapu uz još vrećicu policijskih suvenira. Poklon ministra Davora Božinovića, uručio je načelnik Druge policijske postaje Ante Balov te prenio ministrove pozdrave Dominiku i njegovoj obitelji - poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Mama Nikolina u telefonskom razgovoru rekla je PU Splitsko-dalmatinskoj kako je Dominik oduševljen poklonima, te je odmah isprobao kapu. Sve nas pozdravlja i zahvaljuje od srca dok se u svom domu zajedno sa svojom obitelji čuva od virusa i bolesti . Splitski policajci zahvaljuju svima koji se pridržavaju Odluka i uputa Stožera civilne zaštite jer na taj način čuvate sebe i nas.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook