Prethodni članak
Sljedeći članak

DILJEM ZAGORJA PROMETNE U PROTEKLA 24 SATA: U jednoj auto naletio na pješaka

Prometne nesreće dogodile su se u Mariji Bistrici, Svetom Križu Začretju, Zaboku, Radoboju, Bedekovčini i Loboru

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija


U protekla 24 sata Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 83 poziva na broj 112, a najviše ih se odnosilo na intervencije hitne medicinske pomoći kojih je bilo 17, izvještava Županijski centar 112 Krapina.

Dogodio se sudar dva osobna vozila u Mariji Bistrici u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba, prometna nesreća u Glogovcu Začretskom u kojem je vozilo naletjelo na pješaka u kojem je pješak ozlijeđen.

Dogodio se i sudar dva osobna vozila u Zaboku u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba. U Radoboju su se pak sudarila dva osobna vozila te također nije bilo ozlijeđenih osoba.

U Bedekovčini se pak dogodilo slijetanje vozila s ceste te nije bilo ozlijeđenih osoba, a u Loboru su se sudarila dva automobile, bez ozlijeđenih osoba.

Vatrogasne postrojbe intervenirale su na tehničkim intervencijama uklanjanja posljedica snježnih oborinama u Lučelnici Tomaševečkoj, Cigrovcu, na Sljemenskoj Cesti i Pili te na gašenju požara drvarnice u Pregradi.

Od ostalih događaja ŽC 112 Krapina izdvaja slučaj remećenje javnog reda i mira u Oroslavju.

Također, uslijed snježnih oborina došlo je do rušenja stabala na prometnice i drugu infrastrukturu te je bilo prekida prometovanja te više prekida isporuke električne energije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook