Prethodni članak
Sljedeći članak

Detalji stravičnog zločina: Sin ubio oca sjekirom

  • Ivica Galovic/PIXSELL

    Ivica Galovic/PIXSELL


U stravičnom zločinu koji se rano jutros dogodio u Ruščici kod Slavonskog Broda i prema saznanjima do kojih je došao SBplus portal sin je ubio oca. Iako policija, zbog zaštite istrage ne izlazi još uvijek sa službenim podatcima, doznaju kako je mladić svoga oca usmrtio sjekirom.

Mještani Ruščice šokirani su ovom tragedijom o kojoj bruji cijelo mjesto. - Koliko mi je poznato nije to bila obitelj u kojoj je bilo nekih svađa i nesuglasica. Barem prema van. Djeca, sin i kćer, su uvijek bila dobra djeca. Što je moglo dovesti do ovakve tragedije i što je nagnalo sina da digne ruku na oca i oduzme mu život ne mogu niti zamisliti - za SBplus kazala je jedna od mještanki koja stanuje nedaleko obitelji koju je zadesila ova velika tragedija.

- Obitelj nije od ranije bila poznata policiji - za SBplus kazao je policijski službenik za odnose s javnošću Policijske uprave brodsko-posavske Damir Brezić. I to je sve s čime policiji za sada izlazi u javnost uz podsjećanje kako istragu provode zajedno s Državnim odvjetništvom te da će sve informacije biti poznate nakon što očevid završi.

Otac je imao 56 godina, a sin ima 21.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook