Prethodni članak
Sljedeći članak

Detalji iz Mihovljana: Policija je tjednima pripremala zasjedu serijskim pljačkašima bankomata


Organizirana banda pljačkaša bankomata, koja je noćas oko 3:20 h u Mihovljanu raznijela bankomat Zagrebačke banke, a o kojoj je prvi izvjestio portal Zagorje.com, nakon čega su tu informaciju prenijeli gotovi svi nacionalni mediji, dugo je bila na meti policije.

Kako neslužbeno doznaje Telegram, policija je već neko vrijeme pratila osumnjičene za ovaj napad na bankomat.

Naime, povezuje ih se sa serijom sličnih eksplozija kojima su uništeni bankomati u Zagrebu i okolici u posljednjih nekoliko mjeseci. Istražitelji su, naime, uspjeli identificirati neke brojeve telefona koji su se prijavljivali na baznim stanicama teleoperatera u blizini mjesta napada te na osnovu toga i noćas pokušali pljačkaše uhititi na djelu, doznaje Telegram. 

Više policijskih službenika bilo je raspoređeno na lokacijama oko mogućeg mjesta napada, no za sada je samo jedna osoba uhićena dok se za ostalima traga, a koko smo već izvjestili OVDJE, prilikom zasjede došlo je i do pucnjave, a jedan od pljačkaša pokušao je i pregaziti policajca, koji je, srećom, kako neslužbeno doznajemo, zadobio samo ogrebotine i nije teže ozlijeđen.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook