Prethodni članak
Sljedeći članak

Darivatelji koji su krv dali 100 i više puta odlikovani Redom Danice hrvatske s likom Katarine Zrinski

Na prijemu kod predsjednice RH bilo je 16 darivatelja s područja Krapinsko – zagorske županije koji su krv dali 100 ili više puta


Darivatelji krvi s područja Krapinsko – zagorske županije, koji su darivali krv 100 ili više puta jučer, u utorak 6. studenog bili su zajedno sa ostalim darivateljima krvi iz čitave Hrvatske na prijemu kod Predsjednice RH.

Darivatelji krvi na prijemu su odlikovani Redom Danice hrvatske s likom Katarine Zrinski. Riječ je o darivateljima krvi koji su krv dali 100 ili više puta u 2016. godini. Prilikom povratka sa prijema, sa darivateljima se u Zaboku susrela zamjenica župana Krapinsko – zagorske županije Jasna Petek.

- Iskreno vam želim čestitati na svemu onome što dajete društvenoj zajednici. Svi vi koji ste danas ovdje, krv ste dali sto ili više puta – to nije mala stvar, to je impozantna brojka. Riječ je o plemenitom i humanom činu, i hvala vam na tome - rekla je zamjenica župana Petek.

Na prijemu kod predsjednice RH bilo je 16 darivatelja s područja Krapinsko – zagorske županije koji su krv dali 100 ili više puta.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook