Prethodni članak
Sljedeći članak

Crveni križ u Krapini sutra otvara socijalnu samoposlugu

Socijalno ugrožene osobe koje su u evidenciji Centra za socijalnu skrb Krapina jednom mjesečno moći će dobiti paket sa živežnim namirnicama i higijenskim potrepštinama i odjeću


Kako u ovim teškim vremenima ima sve više ljudi kojima je pomoć potrebna Gradsko društvo Crvenog križa Krapina odlučilo je u sklopu rada skladišta GDCK Krapina otvoriti „Socijalnu samoposlugu“, gdje bi socijalno ugrožene osobe koje su u evidenciji Centra za socijalnu skrb Krapina, prema utvrđenim kriterijima Grada Krapine i GDCK Krapina, jednom mjesečno mogle dobiti paket sa živežnim namirnicama i higijenskim potrepštinama, odjeću i sl.

Za potrebe otvaranja socijalne samoposluge osigurati će se svakodnevno prikupljanje donacija u košarama trgovina, a dio osnovnih živežnih namirnica kupovat će se na akcijama tijekom godine.

Samoposluga se otvara u petak, sutra 6. ožujka u 14 sati u skladištu Gradskog društva Crvenog križa Krapina, Matije Gupca 11. Socijalnu samoposlugu otvoriti će i blagosloviti biskup Valentin Pozaić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook