Prethodni članak
Sljedeći članak

Članovi AK Rudolf Perešin ostvarili odlične rezultate

Jučer je u Splitu održan 18. Splitski polumaraton! Iako su bili ekstremni uvjeti za trčanje, nastupilo je ukupno 1570 polumaratonaca.....


Jučer je u Splitu održan 18. Splitski polumaraton! Iako su bili ekstremni uvjeti za trčanje, nastupilo je ukupno 1570 polumaratonaca. Uz jaku buru i snijeg, prvi kroz cilj je prošao Mađarski trkač Gregor Laslo!

Od članova Atletskog kluba Rudolf Perešin iz Gornje Stubice Dražen Dinjar bio je 10. u ukupnom poretku, 4. od Hrvatskih polumaratonaca te 1. u svojoj dobnoj kategoriji. Neven Čorko bio je 29. te Nikola Škvorc 105.

U subotu na dvoranskom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu, na disciplini 1 500 m, 7. mjesto osvojio je Bruno Kos, a na 3 000 m Andrija Palička bio je 10.

Najmlađi članovi škole trčanja Dražena Dinjara pod nazivom Plavi munjeviti u subotu su nastupili na 1. Kids athletic natjecanju koje je organizirao AK Zabok. Natjecanje je obuhvatilo osim trkačkih disciplina i bacačke i skakačke.

Djeca su pokazala veliku volju i borbenost, a na kraju su pobijedili Plavi munjeviti! Nastupilo je 6 ekipa iz 4 zagorska atletska kluba: AK Zabok, TK Maraton Krapina, AK Oroslavje i AK Rudolf Perešin

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook