Prethodni članak
Sljedeći članak

Četiri kaznena djela, šest prometnih nesreća i jedan prekršaj

Od počinjenih prekršaja izdvajamo jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira, a od ostalih događaja izdvajamo požar na obiteljskoj kući u Velikoj Petrovagorskoj do kojeg je došlo uslijed udara groma, te jedan požar bez štete na otvorenom prostoru, odnosno požar suhe trave i niskog raslinja na zapuštenoj poljoprivrednoj površini u Juranšćini


Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirana su četiri kaznena djela, šest prometnih nesreća i jedan prekršaj.
Evidentirana su dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari, jedno kazneno djelo utaje i jedno kazneno djelo krivotvorenja isprave.
Policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid šest prometnih nesreća.
- Pet prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom i dogodile su se u Tisanić Jarku i Ravnicama Desiničkim uslijed neprilagođene brzine, zatim dvije u Krapini uslijed držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika i nepropisne vožnje u natrag, te u Mihanović Dolu zbog nepropisnog pretjecanja. Uslijed neprilagođene brzine došlo je do prometne nesreće u Doliću u kojoj su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.
Od počinjenih prekršaja izdvajamo jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira, a od ostalih događaja izdvajamo požar na obiteljskoj kući u Velikoj Petrovagorskoj do kojeg je došlo uslijed udara groma, te jedan požar bez štete na otvorenom prostoru, odnosno požar suhe trave i niskog raslinja na zapuštenoj poljoprivrednoj površini u Juranšćini - kažu u PU Krapinsko - zagorskoj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook