Prethodni članak
Sljedeći članak

Čak 24 ekipe na 21. vatrogasnom kupu Antun Brglez u Kraljevcu na Sutli

Osim što su se natjecali, vatrogasci su se i dobro zabavili


U nedelju 17. lipnja održan je tradicionalni 21. kup Antun Brglez u organizaciji DVD -a Kačkovec. Na natjecanje se prijavilo ukupno 24 ekipe. Najbrojnija je bila kategorija pomladak muški s ukupno 15 natjecateljskih odjeljenja. Prvo mjesto i prijelazni pehar u toj kategoriji osvojio je DVD Radakovo, drugo mjesto osvojio je DVD Desinić, a treće mjesto DVD Kačkovec koji je kao fair- play prepustio četvrtoplasiranom DVD-u Vatrogasac Strmec.

U kategoriji Pomladak ženski prvo mjesto je osvojila ekipa DVD Vatrogasac Strmec , drugo mjesto DVD Radakovo dok je treće mjesto pripalo DVD – u Krapinske Toplice . Od muških A ekipe najbolji rezultat je ostvarila ekipa DVD Bijela Gorica te osvojila prijelazni pehar drugi puta za redom , drugo mjesto je osvojio DVD Hruševac Kupljenski dok je treće mjesto zauzela ekipa DVD Vatrogasac Strmec. Nažalost u kategorije Žene A nije se prijavila niti jedna ekipa. Sve ekipe pomladka dobile su zaslužene medalje te su počašćene grickalicama i sladoledom od strane domaćina.

Vatrogasnom natjecanju je prisustvovala Načelnica općine Kraljevec na Sutli Danijela Pongrac i predsjednik VZO Kraljevec na Sutli Mario Harapin. Kontrolor natjecanja ispred VZKZŽ bio je Mladen Matković iz Velikog Trgovišća , a glavni sudac na natjecanju bio je Neven Trbuha. Natjecanje je provedeno pod pokroviteljstvom VZKZŽ , Općine Kraljevec na Sutli i VZO Kraljevec na Sutli.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook