Prethodni članak
Sljedeći članak

BUDITE OPREZNI: Svake godine pred blagdan Svih Svetih zabilježen je veliki broj krađa iz automobila

Iz Policijske uprave krapinsko – zagorske apeliraju na građane da dolaskom na groblja u automobilima ne ostavljaju svoje osobne stvari, poput torbica, novčanika, mobitele ili sl., jer je upravo u te dane proteklih godina zabilježen povećan broj provala i krađa i


Kako se bliži blagdan Svih Svetih, ovih dana veliki broj građana uređuje grobove svojim najmilijih, a upravo kroz te dane svake godine policija bilježi veliki broj provala u automobile ostavljene na parkiralištima groblja.

Lopovi 'osposobljeni' za takav tip krađe vrebaju iz prikrajka, prate kamo osoba ide i kreću u akciju. Ukoliko u automobilu ostavite torbicu, mobitel ili novčanik to je pravi mamac za kradljivce. Kradu se i aktovke i fotoaparati, prijenosna računala i drugi vrijedni predmeti, a materijalna šteta koja će vam biti pričinjenja može biti veća od vrijednosti stvari.

Iz Policijske uprave krapinsko – zagorske apeliraju na građane da dolaskom na groblja u automobilima ne ostavljaju svoje osobne stvari, poput torbica, novčanika, mobitele ili sl., jer je upravo u te dane proteklih godina zabilježen povećan broj provala i krađa iz osobnih automobila parkiranih u blizini groblja. Proteklih godina zabilježene su provale i krađe iz automobila na parkiralištima groblja  u nekoliko mjesta, a posebice u Svetom Križu Začretju i Donjoj Stubici. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook