Prethodni članak
Sljedeći članak

Božićna bajka u Gupčevom kraju donosi raznovrsni božićni sajam, program za djecu i one starije

Događanje u Sportskoj dvorani u Donjoj Stubici počinje već u 10 sati

  • božićni sajam donja stubica

    foto arhiva


Sutra, u subotu 15. prosinca, održat će se centralno događanje u sklopu obilježavanja adventa u Gupčevom kraju, manifestacija ''Božićna bajka u Gupčevom kraju''.

Događanja su tijekom cijeloga dana smještena u Sportskoj dvorani u Donjoj Stubici. Već od 10 sati očekuje vas raznoliki božićni sajam na kojem će sudjelovati više od 30 izlagača. Moći ćete kupiti razne božićne ukrase, med, zimnicu i džemove, vina, kolače, unikatne suvenire, povrće, bio kozmetiku, bučino ulje, proizvode od aronije i još mnogo toga.

Program za djecu počinje od 10.30 sati, s radionicama za djecu, balonkom i facepaintingom dobre vile čarobnim kistićem, koji će trajati sve do 14 sati. U 11 sati slijedi dječji zabavni program, koji će izvesti DV Bubamara, OŠ Donja Stubica, OŠ Matije Gupca Gornja Stubica, PŠ Hum Stubički i DND Donja Stubica, a u 13 sati na redu je predstava za djecu ''Vol i magarac'', u izvedbi Adama Končića i Fabijana Pavla Medvešeka.

Najuzbuljiviji dio programa za djecu slijedi u 14 sati, kada će u dvoranu stići Djed Mraz s poklonima za sve mališane.

U sklopu ''Božićne bajke u Gupčevom kraju'', navečer u 20 sati u dvorani će se održati božićni koncert. Nastupit će Željko Novosel, Mirela Bačani Đunđek i Vladimir Štefek, Ženski vokalni sastav KUD – a Stubica, Sementa Rajhard, Hands & voice Tomi i Vladek, Vokalisti Sv. Jurja, Danijela Benko u pratnji Tamburaškog orkestra KUD-a ''Matija Gubec'' Gornja Stubica, Ivica Kontent, Lovro Kontent, Višnja Škudar, Irena Grden i Tamburaški sastav Stubički zvon.

Ulaz na sva događanja je, naravno, besplatan, stoga dođite i zabavite se uz bogati kulturno – umjetnički i dječji program, izaberite nešto za sebe na božićnom sajmu te se počastite kuhanim vinom, čajem, fritulama i drugim delicijama.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook