Prethodni članak
Sljedeći članak

[BOLUJE OD LEUKEMIJE] Za malenu Milu dosada prikupljeno 8 milijuna kuna!

Milin je spas liječenje u SAD-u koje košta gotovo 18 milijuna kuna

  • foto: Facebook

    foto: Facebook


Za malenu Milu Rončević, dvogodišnju djevojčicu koja je boluje od leukemije prikupljen je iznos od gotovo 8 milijuna kuna, javlja portal vijesti.hr.

Podsjetimo, skupljaju se novčana sredstva preko humanitarne akcije kako bi Mila otišla na liječenje u SAD koje stoji gotovo 3 milijuna dolara, odnosno skoro 18 milijuna kuna. Tako je zasad, skupljena gotovo trećina novčanih sredstava.

Milina majka Sanja dala je izjavu za portal RTL, a prenosi ju i njihov portal vijesti.hr. - Odaziv nas je do te mjere ganuo, da sam ja sada emocionalno satrana kompletno jer je odaziv nevjerojatan, odaziv je van svake... Ne, nije riječ 'pameti', ne znam koju bih riječ upotrijebila - odaziv je nešto što me emocionalno dotuklo" – rekla je Milina majka.

Mila bi se u bolnici u Philadelphiji trebala liječiti oko godinu dana, a riječ je o eksperimentalnoj metodi. Roditelji su poručili da ako Mila, ako iz bilo kojeg razloga ne stigne u Ameriku, će sav novac, uključujući i onaj od prodaje vlastite imovine dati u Zakladu Nore Šitum kako bi pomogli drugoj djeci kojoj je to potrebno.

Prikupljanje donacija još traje.

- Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno - 'darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević'. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22 – poručio je svim dobrim ljudima Milin otac Marin koji dodaje da će za svaki trošak biti vođena evidencija na uvid, a može se dobiti i  na uvid Milina zdravstvena dokumentacija i to kod Martine First na Facebooku.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook