Prethodni članak
Sljedeći članak

[BOLUJE OD LEUKEMIJE] Dvogodišnja Mila treba pomoć!

Mila se godinu dana bori s leukemijom, a za njezino liječenje američka bolnica traži više od 2 milijuna dolara

  • foto: Facebook

    foto: Facebook


Malena djevojčica, dvogodišnja Mila Rončević teško je bolesna, a za nastavak liječenja mora otići u SAD, prenosi portal vijesti.hr . Tamošnja bolnica, naime traži više od 2 milijuna dolara i ne pristaju na otplatu na rate, iako je Milina obitelj dosad skupila novac za tri mjeseca za boravak svoje djevojčice u bolnici.

Javnost se digla na noge, sve kako bi skupila tih 2 milijuna dolara, odnosno 13,5 milijuna kuna.

Tata malene Mile se o svemu oglasio prije nekoliko dana. - Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. (Točan iznos kroz dan dva, čekamo)

Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno - 'darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević'. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

Otac dodaje da će za svaki trošak biti vođena evidencija na uvid, a može se dobiti i  na uvid Milina zdravstvena dokumentacija i to kod Martine First na Facebooku.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook