Prethodni članak
Sljedeći članak

BOLJI I OD VELIKOG ZADRA: Tuhelj prema broju hotelskih noćenja 8. destinacija Hrvatske

Nastavljaju se odlični rezultati zagorskih turističkih destinacija. Broj hotelskih noćenja u Termama Tuhelj u prva dva mjeseca ove godine veći je od broja noćenja u čitavom Zadru


Prema statističkim podacima Hrvatske turističke zajednice za prva dva mjeseca ove godine, među Top 10 destinacija Hrvatske prema hotelskom turističkom prometu (mjereno noćenjima) u razdoblju siječanj - veljača 2017., na visokom 8. mjestu našla se i mala zagorska općina Tuhelj. Dakako, riječ je o rezultatima tamošnjeg velikog hotelsko – turističkog kompleksa Terma Tuhelj, koji je u prva dva mjeseca ove godine zabilježio 19.618 noćenja, što je više čitavog grada Zadra.

- Iznimno smo ponosni što smo se našli na ljestvici TOP 10 najpoželjnijih destinacija za odmor i to u konkurenciji velikih turističkih odredišta. Terme Tuhelj zaista bilježe rapidan porast u ostvarenim noćenjima i to prvenstveno zbog kontinuiranog unapređenja naših usluga te kreiranja drugačijih i poželjnijih programa zbog kojih nam se gosti rado vraćaju. Velika pažnja posvećuje se kreiranju zabavnih i edukativnih programa za djecu i to naročito u periodima školski praznika, koji se prilagođavaju ovisno o tržištu, a posebna pažnja posvećuje se i parovima koji traže odmak od stresne svakodnevice -  istaknula je voditeljica marketinga Terma Tuhelj te dodala kako su najave za sljedeće razdoblje također odlične, tako da se očekuje i daljnji rast broja noćenja.

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar istaknuo je kako ovaj rezultat samo još jedna potvrda njegove česte tvrdnje kako se 'turizam u Zagorju ne događa slučajno'. - Ima onih koji jednostavno ne vjeruju u naše ljude, a ja vjerujem u naše ljude, vjerujem u struku i kvalitetu naših turističkih djelatnika, turističkog menadžmenta i kvalitetu naše tradicije. Terme Tuhelj su najbolja hrvatska kontinentalna destinacija već osam godina i to nije ništa novo. Ono što se očekuje je da svake godine budu sve bolji i bolji. Cilj koji smo si zadali u Masterplanu turizma je neodrživ i neostvariv samo za one koji ne vjeruju u sebe i naše ljude. Ja vjerujem u sebe, vjerujem u svoju ekipu i vjerujem u naše ljude. I to je velika razlika između nas i naših oponenata – komentirao je župan Kolar.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook