Prethodni članak
Sljedeći članak

Bliži se veliki dan za zagorski nogomet: NK Zagorec Krapina poziva vas na proslavu svog povijesnog uspjeha

Sve ljubitelje nogometa ove subote očekuje odlična poslastica. Osim nogometnog derbija, prije utakmice, u 16.30 sati počinje kulturno-zabavni program


Nakon povijesne sezone u kojoj je krapinski Nogometni klub Zagorec osvojio naslov prvaka 3. Hrvatske nogometne lige Središte, ovog vikenda odigrat će posljednju utakmicu kako bi pred domaćom publikom potvrdio ovaj veliki uspjeh.

U subotu s početkom u 17.30 sati u Krapini na redu je županijski derbi između NK Zagorca i NK Gaja Mače, a u planu je da zaljubljenici u nogomet te fanovi krapinskog Kluba prije i nakon utakmice zajedno proslave ovaj povijesni rezultat.

Kako je najavio predsjednik NK Zagorca Miljenko Merkaš, sve ljubitelje nogometa ove subote očekuje odlična poslastica. Osim nogometnog derbija, prije utakmice, u 16.30 sati počinje kulturno-zabavni program u kojem će nastupiti krapinske mažoretkinje i plesačice iz Srednje škole Pregrada, a posjetitelje će zabavljati i popularni tamburaški sastav Črleni Lajbeki. Nakon utakmice te svečanosti dodjele pehara i medalja za osvojeno prvo mjesto u 3. HNL Središte koje će Klubu uručiti predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza, za sve posjetitelje osiguran je besplatan grah.

-Očekujemo da će zabava potrajati. Utakmica se inače trebala odigrati u Maču, ali nam je Uprava njihovog kluba dopustila da igramo u Krapini kako bi se nagrade i pehari podijelili pred domaćom publikom te zajedno s njima proslavio ovaj povijesni uspjeh – rekao je Merkaš zahvalivši Upravi NK Gaja Mače što su im izašli u susret.

Iako je pred NK Zagorcem Krapina težak posao jer ih očekuje odigravanje utakmica za plasman u Drugu HNL, sezona iza njih zaista je povijesna. Već od 3. kola NK Zagorec uvjerljivo je prvi, a jedno kolo prije kraja sezone ima 75 bodova. O uspjehu najbolje govore podaci da u odnosu na drugoplasirano Dugo Selo ima 10 bodova prednosti, a u 33 utakmice igrači Zagorca upisali su 23 pobjede, 6 remija i tek 4 poraza.

-Zahvaljujući titulu naslova prvaka izravno smo se plasirali u 3. jedinstvenu HNL, među 22 nogometna kluba što je velik uspjeh koji može biti na ponos čitavoj županiji, cijelom Hrvatskom zagorju i Krapini – zaključio je Merkaš.

Pridružimo se svi zajedno proslavi ogromnog uspjeha naših nogometaša i uveličajmo posljednju utakmicu sezone kojom će naš NK Zagorec potvrditi naslov prvaka. Iza njih je izazovna sezona u kojoj su postigli povijesni uspjeh na koji smo svi zajedno itekako ponosni.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook