Prethodni članak
Sljedeći članak

[BIT ĆE LOM] Maja Šuput dolazi u Krapinu da joj konobar Karlo natoči omiljeno piće

Maja je od brojnih prijavljenih izabrala baš Karla zbog velike podrške njegovih prijatelja


Popularna pjevačica Maja Šuput nedavno je izdala svoju pjesmu pod nazivom 'Dođi mami'. Jedan od stihova te pjesme kaže 'Konobaru samo toči, toči…' pa je domišljata Maja odlučila potražiti konobara u nekom kafiću da joj, baš kao što pjesma kaže, natoči omiljeno piće. Tu je zanimljivu ideju nazvala 'dolaznanjača', a na društvenim mrežama se moglo glasovati za onoga koga će posjetiti kraljica estrade.


I eto, Maja Šuput doći će u Zagorje, točnije u Krapinu jer pobjednik 'dolaznjače' je Karlo Konjić, konobar Ilir bara. Pjevačica dolazi sutra, 25. travnja u 18 sati, a mi smo kontaktirali i samog Karla da nam otkrije svoje dojmove.
-Potpuno sam iznenađen i nisam očekivao ovakvu podršku. Svima se zahvaljujem od srca. Imam jako veliku tremu. Smišljam kaj da obučem, kaj da joj velim… (smijeh). Ali mislim da budu riječi dolazile spontano – rekao nam je Karlo dodajući kako je siguran da će atmosfera biti odlična. Nada se, kaže, kojoj fotkici za uspomenu i dobroj zabavi na koju je pozvao sve Zagorce.


Ogromnom potporom konobaru Karlu Konjiću iznenađena je bila i pjevačica koja je na svom instagramu napisala: Toliko lajkanja, šeranja i potpore Karlu iz Ilir bara nisam mogla ni zamisliti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook