Prethodni članak
Sljedeći članak

Besplatno domaće mlijeko na Dan zagorskog mlijeka!

Krapinsko-zagorska županija danas u srijedu, 6. studenog 2013. godine organizira Dan zagorskog mlijeka...


Krapinsko-zagorska županija u srijedu, 6. studenog 2013. godine organizira Dan zagorskog mlijeka. Prilika je to za osvješćivanje građana o kvaliteti domaćeg svježeg mlijeka te o važnosti njegove konzumacije.

Tog će se dana od 8 do 12 sati besplatno dijeliti domaće svježe mlijeko s PG-a Mladić i OPG-a Benko na mljekomatima u Zlataru (prostor trgovine „Europreis“) i Krapini (zgrada starog autobusnog kolodvora). Svaki zainteresirani građanin moći će dobiti po jednu litru besplatnog mlijeka.

Također, povodom Dana zagorskog mlijeka, u Zaboku kod Supercentra Trgocentar d.o.o. u 11,00 sati će biti otvoren treći mljekomat na području županije investitora PG Mladić, gdje će se također od otvorenja do 15,00 sati besplatno dijeliti domaće mlijeko.

Projekt je to Krapinsko-zagorske županije u suradnji s PG-om Mladić te OPG-om Benko u sklopu kojeg će Županija financirati podjelu 1330 litara besplatnog domaćeg mlijeka, a s ciljem poticanja građana na konzumaciju kvalitetnog domaćeg mlijeka, stvaranju dobrih prehrambenih navika te očuvanja mljekarske proizvodnje na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook