Prethodni članak
Sljedeći članak

Basketball camp Croatia starta 1. kolovoza

Najbolji hrvatski košarkaški kamp zbog pandemije korona virusa morao promijeniti termin


Zbog pandemije koronavirusa Basketball camp Croatia morao je promijeniti termin. Kamp se prvobitno trebao održati kao i proteklih izdanja u dvije grupe, s time da se prva grupa trebala održati od 27.6. do 4.7., a druga od 4.7. do 11.7. Kamp će se održati u jednoj grupi i to od 1.8. do 8.8. ove godine.

Prošle godine kampu je prisustvovalo više od 200 dječaka i desetak trenera iz čak 16 europskih zemalja, koji su kući iz Hrvatskog zagorja otišli punih srca i prelijepih dojmova. Zabočka sportska dvorana i Terme Tuhelj pružili su im besprijekorne uvjete za rad, druženje i uživanje. Unatoč neizvjenosti koju je izazvala pandemija korone, za kamp je stiglo već pedestak prijava, od čega je dvadesetak iz Izraela. Broj polaznika ove će se godine zbog jedne grupe smanjiti na stotinjak, a novina je da se mogu prijaviti i djevojčice i djevojke.

Koncept ostaje isti. Dva treninga, stručna predavanja, posjet muzeju Dražena Petrovića, specijalni gosti. Podsjetimo prošle godine polaznike kampa između ostalih su posjetili i Dino Rađa, Roko Leni Ukić i Jurica Golemac. U slobodno vrijeme polaznici kampa moći će koristiti bazene u Termama Tuhelj.

Naravno vodstvo kampa pratiti će situacija oko pandemije korona virusa, a sigurnost svih polaznika biti će na prvom mjestu. Na službenoj stranici kampa crobasketcamp.com možete naći detaljne podatke o kampu, a ujedno se i prijaviti za kamp.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook