Prethodni članak
Sljedeći članak

Atraktivna Zabočanka Edita ušla u finale izbora za Miss Universe Hrvatske

Edita će se za titulu najljepše boriti s još devetnaest konkurentica

  • foto: Facebook

    foto: Facebook


Atraktivna 25-godišnja Zabočanka Edita Marenić ušla je u finale prestižnog izbora ljepote Miss Universe Hrvatske. Finale izbora i proglašenje pobjednice održat će se 21. travnja u HRT-ovom Studiju Anton Marti uz izravni prijenos na Hrvatskoj televiziji, a Edita se za prvo mjesto bori s još 19 finalistica.

foto: Facebook foto: Facebook

Uz nju će se natjecati Dijana Balog iz Nedelišća, Suzana Blažanović iz Tenja, Vedrana Botić iz Splita, Petra Čapalija iz Solina, Silvana Došen iz Splita, Monika Fadiga iz Jastrebarskog, Danijela Galeković iz Zagreba, Sara Ivaštinović iz Županje, Ivona Knaus iz Kaštel Lukšića, Marisabel Majić iz Zagreb, Matea Marojević iz Rijeke, Esther Martelanz, iz Opatije, Martina Mitariz Segeta Donjeg, Laura Pende s Raba, Mia Pojatina iz Nove Gradiške, Ivana Radić iz Knina, Anastazia Roščić iz Splita, Petra Tunjić i Iris Volf iz Zagreba.

Uz prestižnu titulu, pobjednicu će dobiti i vrijedne nagrade. Osim krune Zlatarne Dodić, steći će pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 eura.

foto: Facebook foto: Facebook

Ne sumnjamo kako će lijepa Zagorka biti uspješna i na ovom izboru. Naime, Edita se manekenstvom bavi dugi niz godina. 2012. godine osvojila je titulu prve pratilje na natjecanju Miss hostesa na umaškom teniskom turniru Croatia Open. Tri godine kasnije, Edita je bila prva pratilja za Miss sporta Hrvatske.
Inače, Edita se bavi i skijanjem, skija za klub 'Ski slalom', a nanizala je i brojne uspjehe u svojoj sportskoj karijeri. Čini se da je pred njom još mnogo uspjeha, što u sportu, što u manekenskim vodama. U intervjuu za Zagorski list prije nekoliko godina, Marenić je rekla kako skijanje ipak ostaje njena prva ljubav, no kako se vidi i u manekenstvu.

foto: Facebook

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook