Prethodni članak
Sljedeći članak

Anđelko Topolovec : Naša politika nije ni lijeva ni desna, ona je usmjerena na rezultat!

Čelništvo zagorskog HNS – a održalo je konferenciju za novinare, a povod je bio početak obilaska gradova i općina od strane saborske zastupnike Marije Puh


Povodom početka ljetnog obilaska općina i gradova Krapinsko zagorske županije saborske zastupnice i potpredsjednice HNS-a Marije Puh s užim vodstvom Županijske organizacije HNS-a KZŽ, u Krapini je održana konferencija za medije na kojoj su uz zastupnicu Puh prisustvovali i zamjenik župana za gospodarstvo KZŽ Anđelko Ferek Jambrek te predsjednik Županijske organizacije HNS-a Anđelko Topolovec. - Ako si mi Zagorci ne pomognemo međusobno, teško da će nam pomoći netko drugi. Želja nam je da prikupimo što više informacija te da prilikom pripreme proračuna imamo spreman katalog projekata. Zagorju treba vratiti ono što mu pripada te riješiti što više projekata u što kraćem razdoblju - rekla je saborska zastupnica Marija Puh istaknuvši kakao je cilj obilaska i susreta s građanima uspostaviti dijalog i detektirati probleme u pojedinim područjima.


Predsjednik zagorskog HNS – a Anđelko Topolovec naglasio je kako njihova politika nije ni lijeva ni desna nego usmjerena na konkretan rezultat na bolje sutra . - Želimo ići naprijed, želimo da Zagorje ide naprijed i zato želimo razgovarati sa svima i zajedničkim snagama učiniti bolji život svim našim Zagorkama i Zagorcima u svakom našem gradu, općini i naselju – istaknuo je Anđelko Topolovec i pritom naglasio kako je misija i vizija zagorskog HNS-a ujediniti ljude oko zajedničkih projekata i na taj način pomoći Zagorju. Zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek Jambrek, koji će se pridružiti zastupnici Puh u obilasku Krapinsko zagorske županije, također je istaknuo važnost komunikacije s građanima i želju da se što prije pripreme projekti za naredni proračun i na taj način pomogne Zagorju. Prvi obilazak planiran je u srijedu 25. srpnja posjetom općini Budinščina.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook