Prethodni članak
Sljedeći članak

Alojz Horvat (A-HSS) pristupio Klubu vijećnika HDZ -a

Nakon što je početkom svibnja nezavisna vijećnica Natalija Lukec pristupila Klubu vijećnika HDZ-a u Županijskoj skupštini, isto je učinio i Alojz Horvat, županijski vijećnik Autohtone hrvatske seljačke stranke.


Službeno potpisivanje sporazuma održano je u prostorijama Hrvatske demokratske zajednice u Krapini, a uz Alojza Horvata sporazum je potpisao predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u Županijskoj skupštini, Zdravko Tušek. Time su HDZ i A-HSS dogovorili suradnju o zajedničkom nastupu u Županijskoj skupštini gdje HDZ-ov Klub broji najviše vijećnika. Kao supotpisnici sporazuma, prisutni su bili predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Krapinsko – zagorske županije, Žarko Tušek i povjerenik Županijskog odbora A-HSS-a, Stjepan Lojna.

Alojz Horvat istaknuo je kako je županijska vlast pokazala svu nemoć u odnosu na predizborna obećanja kojima su na sva usta vikali da će hrvatskom čovjeku biti bolje. Povjerenik Županijskog odbora A-HSS-a, Stjepan Lojna, nadovezao se na Alojza Horvata te napomenuo kako će te dvije stranke posebnu pozornost obratiti na temu razvoja turizma te poljoprivrede. Predsjednik zagorskog HDZ-a, Žarko Tušek, zahvalio se A-HSS-u što su prepoznali program i ideje Hrvatske demokratske zajednice te naveo kako se ostvaruje cilj stranke da okupi sve relevantne i stručne ljudi, bez obzira na dob i stranačku pripadnost sa konačnim ciljem stvaranja boljeg Hrvatskog zagorja. Tušek je istaknuo da je nedopustivo da se Krapinsko – zagorska županija nalazi na trećem mjestu najnerazvijenijih županija u Hrvatskoj jer zbog svojih mnogobrojnih prednosti zaslužuje biti u samom vrhu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook