Prethodni članak
Sljedeći članak

Akcija Novi život se rađa

Agencija Cro Music Media, u suradnji s dvorcem Gjalski, u subotu 9. veljače organizira veliku humanitarnu akciju pod naz


Agencija Cro Music Media, u suradnji s dvorcem Gjalski, u subotu 9. veljače organizira veliku humanitarnu akciju pod nazivom ´´Novi život se rađa´´. Sva prikupljena sredstva donirat će se odjelu rodilišta Opće bolnice Zabok u svrhu kupnje skupocjenog i prijeko potrebnog uređaja kardiotokografa – uređaja koji snima i prati otkucaje srca djeteta u utrobi majke za vrijeme trudnoće i poroda. Akcija ´´Novi život se rađa´´ sastoji se od gala koncerta i aukcije umjetnina.


Na koncertu će nastupit desetak naših etabliranih glazbenika, između ostalih Tereza Kesovija, Jelena Radan, grupa Meritas, Ivana Kindl, Saša Lozar, Kristijan Beluhan, Ivana Radovniković, Marko Tolja i još pokoji gost iznenađenja.

Svoje umjetničke radove za aukciju, koja će se odvijati pod voditeljskom palicom poznatog HTV-ovog voditelja Maria Petrekovića, donirat će naši, većinom mladi, ali priznati akademski umjetnici: Hrvoje Puškarić, Toni Puškarić, Domagoj Kačan, Davor Žilić, Ivo Gašparić i dr.

Osim aukcije i koncerta 9. veljače u Gjalskom sve prisutne odmah na početku očekuje i poseban viteški doček uz spektakularni performans, kao i bogat švedski stol sastavljen od domaćih specijaliteta i vrhunskog vina. Novouređene prostorije dvorca Gjalski, ljubazno osoblje i bogat programski sadržaj garantiraju nezaboravan glazbeno-umjetnički doživljaj.

Dvorac Gjalski i agencija Cro Music Media pozivaju sve koji će biti široka srca i još malo šire ruke da se pridruže ovoj akciji te na taj način omoguće da zajedničkom snagama pomognemo budućim ´novim životima´.

Cijena ulaznice za ovaj događaj, tj. minimalni iznos donacije iznosi 300 kuna. Pretprodaja karata čeka Vas na sljedećim lokacijama: Restaurant Madera (Stupnička 14, Zagreb), Restaurant Primošten (Stupnička 14, Zagreb) i Dvorac Gjalski (Gredice Zabočke 7, Zabok).

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook