Prethodni članak
Sljedeći članak

6. SPORTSKE IGRE BRANITELJA U GORNJOJ STUBICI: Okupilo se 250 branitelja iz pet županija

Natjecali su se u kuhanju kotlića, beli, visećoj kuglani i alci u tačkama


U subotu je su, u organizaciji Udruge branitelja Domovinskog rata ''Sveti Juraj'' Gornja Stubica, održane 6. sportske igre branitelja na kojima je sudjelovalo 17 udruga iz Krapinsko -  zagorske , Sisačko - moslavačke, Vukovarsko - srijemske, Zagrebačke i Karlovačke županije.

Okupilo se 250 branitelja zajedno sa članovima obitelji, a početak igara pucnjevima iz kubura označili su kuburaši iz Kraljevog Vrha. Nakon Lijepe naše u izvedbi ŽVS Fiola, sve je prisutne blagoslovio gornjostubički župnik vlč. Nikola Jurković, a dobrodošlicu je zaželio predsjednik organizatorske udruge Nenad Barimac, dok su ugodno druženje okupljenima poželjeli i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić i njegov zamjenik Vladimir Škvorc.

Ispred biste Rudolfa Perešina u Spomen parku položeno je cvijeće, a potom su se održala natjecanja u Sportskom centru. U kuhanju kotlića najboljom se pokazala ekipa UHBLPTSP Oroslavje, u kartanju bele UHDDR KZŽ Zabok, u visećoj kuglani UDVDR Jarmina, dok su u alci u tačkama ponovo pobijedili Oroslavčani.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook