Prethodni članak
Sljedeći članak

Pokreće se postupak izbora direktora nove Turističke zajednice područja 'Srce Zagorja'

Turistička zajednica područja 'Srce Zagorja' obuhvaća područje gradova Zaboka, Pregrade i općine Sveti Križ Začretje, Bedekovčine i Krapinskih Toplica

U Zaboku je proteklog tjedna održana prva sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice područja 'Srce Zagorja', koja obuhvaća područje gradova Zaboka i Pregrade te općina Sveti Križ Začretje, Bedekovčine i Krapinskih Toplica.

Turističko vijeće je prema Zakonu o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma izvršno tijelo Zajednice koje provodi odluke i zaključke skupštine, predlaže skupštini godišnji program rada i financijski plan turističke zajednice, podnosi skupštini izvješće o svom radu, upravlja imovinom turističke zajednice, donosi opće akte za turistički ured, imenuje direktora turističkog ureda na temelju javnog natječaja te utvrđuje granice ovlasti za zastupanje i raspolaganje financijskim sredstvima turističke zajednice.

Članove Vijeća čine predsjednik Ernest Svažić, Martina Crljen i Ivan Petrović iz Krapinskih Toplica, Žarko Ivančić i Goran Vrgoč iz Zaboka, Branko Kramarić i Saša Kolar iz Pregrade, Karolina Tadić iz Bedekovčine i Ines Vorih iz Svetog Križa Začretja. Na prvoj sjednici donesen je Poslovnik o radu Turističkog vijeća, uredski akti o ovlaštenjima po računu, Pravilnici o sistematizaciji i plaćama, Program rada za 2017., kojim su zastupljene sve općine i gradovi osnivači te je donešena odluka da se krene u raspisivanje natječaja i izbor direktora ove nove turističke zajednice.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook

IZVANREDNE SITUACIJE I OGRANIČENJA NA AUTOCESTAMA: -prolazak izvanrednog prijevoza na autocesti A6 između čvora BOSILJEVO II i čvora KIKOVICA u smjeru Rijeke. Molimo korisnike za strpljenje -prometna nesreća na autocesti A1 na 349+500 km iz...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program