Prethodni članak
Sljedeći članak

Završetak natjecanja u Prvoj i Drugoj županijskoj nogometnoj ligi

O prvaku Druge županijske nogometne lige odlučivat će posljednje kolo koje se također igra sutra.


U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi sutra se igra posljednje kolo koje nema većeg rezultatskog značaja obzirom da se većina toga već zna. Kolo prije kraja naslov prvaka je osigurao Tondach, a iz lige ispada Vatrogasac.

Tondach u posljednjem 26. kolu na svojem terenu dočekuje ekipu Inkopa, a u Bedekovčini pripremaju i prigodnu veselicu uz osvajanje prvog mjesta. Zagorec VT na svojem terenu dočekuje Pregradu, u Svetom Križu Začretju igraju Jedinstvo i Gaj, u Klanjcu Klanjec i Mladost MB, u Novom Golubovcu Golubovec i Straža, u Dubravi Zabočkoj domaći Rudar i Rudar iz Mihovljana, te u Donjoj Stubici Stubica i Vatrogasac.

Sve utakmice se igraju sutra od 17 i 30.

O prvaku Druge županijske nogometne lige odlučivat će posljednje kolo koje se također igra sutra. Vodeći Oštrc koji igra u Zlatar Bistrici kod Ivančice ima dva boda prednosti pred drugoplasiranim Matijom Gupcem, koji je u posljednjem kolu domaćin Loboru, i to su jedina dva kandidata za prvaka.

Trećeplasirano Oroslavje koje igra kod kuće protiv Milengrada za vodećima zaostaje, naime, 10, odnosno 8 bodova. U ostalim susretima sastaju se u Belcu Mladost i Sloga, u Gubaševom Đalski i Toplice te u Dubrovčanu Omladinac i Desinić.

Sve utakmice igraju se sutra od 17 i 30.

Još članaka iz "Sport"

Facebook