Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec starta u gostima kod uvijek jakog Vinogradara

U petak starta III. HNL-zapad


Utakmicom Dubrave Tim kabel i Španskog u petak će započeti novo izdanje III. HNL-zapad. Novi članovi ove jake lige su bivši drugoligaš Novigrad, a iz regionalnih liga u najjaču treću ligu stigli su Ponikve, Jarun i Orijent 1919. S obzirom na ozbiljnost tih klubova, liga će zasigurno biti jača nego prošle sezone. Odmah na početku krapinski Zagorec, koji je prošle sezone ugodno iznenadio, očekuje teško gostovanje kod najjače momčadi lige, koja se još dodatno pojačala, Vinograda iz Mladine.

- Možda i nije loše što kod najbolje momčadi lige igramo već u prvom kolu. Nemam puno saznanja o Vinogradaru, ali čuo sam da su se dodatno pojačali u odnosu na prošlu sezonu. Nadam se da se još nisu do kraja uigrali i da imamo svojih šansi. Najvažnije je da odigramo čvrstu i kvalitetnu utakmicu. U n aše redove stigao je i lijevi bek Marko Puklin, vrlo kvalitetan igrač, pa ako za njega dobijemo ispisnicu do utorka, moći će igrati već protiv Vinogradara. Na ozljedu se žalio Cerovec, ali nadam se da nije ništa ozbiljno i da će nastupiti prvo kolo. Moja želja je da ponovimo rezultat od prošle sezone. Kvalitetno smo se pojačali, no pojačavali su se i ostali. Sve će biti puno jasnije nakon 5-6 kola – riječi su trenera Zagorca, Tomice Vincelja.

Vinogradar je kao i uvijek favorit za prvo mjesto, a tu su zasigurno i Dubrava i  Novigrad. Nadamo se da će Zagorec biti na tragu prošlogodošnjih rezultata i još jednom dostojno prezentirati zagorski nogomet.

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook