Prethodni članak
Sljedeći članak

ZAGOREC SPREMNO DOČEKUJE TREĆELIGAŠKU PREMIJERU: U Labin po pozitivan rezultat

Pod vodstvom Tomice Vincelja krapinski je Zagorec u pripreme ušao kao četvrtoligaš, a samo nekoliko dana kasnije Zagorec je na plenumu ostao trećeligaš

  • Kristijan Mitrečić i Tomica Vincelj

    Kristijan Mitrečić i Tomica Vincelj


KRAPINA - Pod vodstvom Tomice Vincelja krapinski je Zagorec u pripreme ušao kao četvrtoligaš, a samo nekoliko dana kasnije Zagorec je na plenumu ostao trećeligaš, na zadovoljstvo navijačkog puka, najboljeg zagorskog kluba. Iza Gaja je prilično uspješan pripremni period u kojem je savladan i drugoligaš Kustošija i ostvarene su ukupno četiri pobjede uz dva poraza i remi.

- Dobro smo odradili pripreme, ali prati nas naša stara boljka. Teško primamo, ali jednako tako teško i zabijamo pogotke. Realizacija je i dalje naš najozbiljniji problem, iako puno radimo na tom segmentu – otkriva nam Vincelj.
Zagorec u prvom kolu putuje u Labin, gdje ga očekuje domaći Rudar, koji je također tek na plenumu postao trećeligaš.

-Nemam puno saznanja u Rudaru, ali raspitat ću se ovog tjedna o našem prvom protivniku. Svi su zdravi, fizički smo u odličnom stanju. Čvrsto ćemo se postaviti i nadamo se da će baš u ovoj utakmici proraditi naša realizacija, što bi značilo i pozitivan rezultat u Labinu – govori nam Vincelj.

Pripremne utakmice Zagorca

Radoboj – Zagorec 0:4
Mladost – Zagorec 0:2
Rogaška – Zagorec 2:0
Kustošija – Zagorec 0:1
Zagorec – Celje 1:0
Gaj – Zagorec 1:1
Gorica – Zagorec 1:0

Još članaka iz "Sport"

Facebook