Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabok u utakmici protiv Hermesa ide po još jednu pobjedu

U subotu 02.02. Zabok će u Gradskoj sportskoj dvorani ugostiti Hermes Analiticu,u direktnom dvoboju za petu poziciju na ljestvici


Pred košarkašima Zaboka je novi veliki izazov. U subotu 02.02. Zabok će u Gradskoj sportskoj dvorani ugostiti Hermes Analiticu, u direktnom dvoboju za petu poziciju na ljestvici. Analitičari su na neki način veliki dužnici Zaboka, jer su jesenas u trećem kolu s lakoćom slavili uz 21 koš viška. Briljirao je tada Domagoj Samac koji je postigao 37 koševa, a vrlo važne role imali su Jakov Vladović, Ivan Mileković i Roko Rogić. No sva četvorica više nisu članovi Hermese Analitice, dok je Zabok u odnosu na jesensku utakmicu slabiji za Marina Šarliju.

No,  čini se da su „analitičari“ pogodili dovođenjem Amerikanca Tevina Bernarda Fostera koji je nositelj igre u nastavku uz odličnog Krapića, Garafolića i Ćubelu. U subotu nas čeka i bratski dvoboj. Nadamo se da će Domagoj zasjeniti svog brata Marka Proletu. Po svim pokazateljima očekuje nas zanimljiv i uzbudljiv meč, jer se radi o dvije prilično izjednačene momčadi. Žuti se nadaju i velikoj podršci s tribina koja bi mogla biti presudna u ovom važnom meču.

Još članaka iz "Sport"

Facebook