Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabok u subotu u Bedekovčini dočekuje Šibenik

Nakon što su u srijedu u pripremnom ogledu u Zagrebu savladali A-2 ligaša Bosco rezultatom 67:65, košarkaši Zaboka u subotu u 19 sati u Bedekovčini dočekuju Šibenik, koji je pred nadolazeću sezonu znatno ojačao roster i borit će se za sam vrh.

  • Nick Tomsick


Bit će to pravi test vrijednosti za momčad Zaboka, koja još uvijek nije definitivno zaokružila roster. Nakon što su se od početka priprema Zaboku priključili Jure Boban, Tomislav Đurinović, Marko Šarac i Nick Tomsick, u četvrtak se priključio i Marin Zrnić, a dan prije iz Mostara je stigao centar Berin Gudić (207 cm) koji još nije potpisao ugovor sa Zabokom. Uz njih u rosteru Zaboka biti će i starosjedioci Robert Lež, Antonio Črnjević, Filip Palac, Martin Tuđen, Ivan Martinko i nova nada zabočke košarke, Matej Vukić.


Od ovosezonskih pojačanja Šibenika, zabočkim su navijačima sasvim sigurno dobro poznati Ive Ivanov i Ante Krapić koji su uspješno branili boje Zaboka, baš kao i Domagoj Bašić koji je već nekoliko sezona stožerni igrač Šibenika. Nakon pripremne utakmice protiv Šibenika, Zabočane očekuje slobodan dan, a onda u ponedjeljak kreću na petodnevne pripreme u Terme Olimia, gdje će u srijedu odigrati pripremnu utakmicu protiv domaćeg prvoligaša Podčetrtka, a prije nego što se vrate kući u petak će u Rogaškoj Slatini odmjeriti snage protiv Rogaške, koja je također u elitnom slovenskom društvu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook