Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabok u petak dočekuje Alkar

Nastavlja se natjecanje u Hrvatski Telekom premijer ligi košarkaša

  • Ivan Vučić i Antonio Črnjević

    Ivan Vučić i Antonio Črnjević


Nakon dva tjedna pauze, zbog Final eight kupa i obaveza reprezentacije, nastavlja se natjecanje u Hrvatski telekom Premijer ligi košarkaša. Zbog velikog kickboxing turnira koji će se u novoj sportskoj dvorani održati u subotu, Zabok će Alkara dočekati u petak 2. ožujka s početkom u 19.30 sati.

Zabok je apsolutni favorit u ovoj utakmici, no to će morati dokazati i nakon 40 minuta igre na parketu. Alkar je već dva puta uvjerljivo poražen od strane Zabok na svom parketu u Sinju, a i prošle sezone Zabok je dva puta slavio protiv Alkara. Sinjani se ni ne sjećaju kada su zadnji put dobili utakmicu protiv Zaboka.

Prošli tjedan Zabok je punio baterije, ali nažalost bez ozlijeđenih Petra Marića i Ivana Vučića, koji će sasvim sigurno biti u rosteru za Alkar.

Najveća opasnost od gostiju prijeti od Tonka Vuke i Amerikanca Dajuana Grafa. Sinjane se nikako ne smije podcijeniti, unatoč slabijem rosteru u odnosu na prošle sezone. Momčad je to koja uvijek daje sve od sebe, bez obzira tko je s druge strane. U slučaju iznenađenja i pobjede, Sinjani bi se približili Zaboku na samo jednu pobjedu razlike, a Zabok bi uvelike kompromitirao svoje sudjelovanje u play-offu.

No, vjerujemo da se to neće dogoditi i da će Zabok uz pomoć svojih vjernih navijača stići do osme prvenstvene pobjede. Bit će to prava prilika da se navijači svojim dolaskom i bodrenjem oduže igračima Zaboka, za mnoge dobre stvari koji su učinili na završnici kupa, a prije toga i u prvenstvenom ogledu protiv Zadra.

Još članaka iz "Sport"

Facebook