Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabok i Cedevita odmjerit će snage u novom košarkaškom spektaklu u Zaboku

Utakmica između 22. kola A-1 lige između Zaboka i Cedevite koja će se u ponedjeljak 27. ožujka s početkom u 19.30 sati odigrati u novoj zabočkoj sportskoj dvorani biti će prava poslastica, slobodni smo reći novi košarkaški spektakl u Zaboku


Na parketu će to biti prava bespoštedna košarkaška bitka u kojoj će Puljko, Kapusta, Polutak, Zrnić, Črnjević i društvo pokušati pomrsiti račune Boatrightu, Shurni, Tomasu, Bilanu, Krušlinu i ostatku najbolje hrvatske momčadi i aktualnog prvaka Hrvatske. Može li Puljko zabiti 24 i Cedeviti? Može li Polutak zaustaviti Bilana? Može li Zabok iznenaditi Cedevitu? Pitanja je mnogo, a na sva njih ćemo dobiti odgovor u ponedjeljak od 19.30, pa negdje do 21 sati.


Iako na parketu neće biti milosti, Zabok i Cedevita gaje odlične odnose, pa će uz pomoć Cedevite ponedjeljak biti dan košarke u Zaboku. Event kamion Cedevite stići će u Zabok oko 11 sati. Od 12-14 sati održat će se promocija ispred City caffea u Zaboku. Puštat će se muzika i video spotovi Cedevite. Na svoje će najviše doći najmlađi. Pred City caffeom biti će postavljen plastični koš, gdje će igrači mlađe dobnih kategorija KK Zabok natjecati u gađanju trica, a specijalno će se nagraditi i najatraktivniji koš po ocjeni stručnog žirija. Cedevita će besplatno podijeliti 500 kom Chipsosa.


Nakon toga isti će se program preseliti na Trg kod zabočke gradske ljekarne, gdje će se cijeli event još jednom ponoviti. Za vrijeme promocije podijelit će se 100 karata za utakmicu. Krajnja točka kamiona biti će naravno prostor ispred nove zabočke dvorane, gdje će se gledatelji moći okušati u virtualnim slobodnim bacanjima. Igrači će u publiku nakon predstavljanja baciti majice Cedevite, a hrvatski prvak dao je i nagrade za tombolu u poluvremenu. Na ulasku u dvoranu dijelit će se Chipsos, a na izlasku paketići Cedevite.

Još članaka iz "Sport"

Facebook