Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO: Upoznajte lijepu Jelenu (24) iz Krapine, finalisticu izbora Miss sporta Hrvatske

Svoju sportsku vještinu, snagu i, dakako, ljepotu, Jelena je demonstrirala ispred kamera u novoj zabočkoj sportskoj dvorani, ekskluzivno za naš portal zagorje.com


Jelena Lež (24) iz Krapine, bivša državna prvakinja u twirlingu, u svijetu izrazito popularnog sporta, od preko trideset prijavljenih sportašica iz cijele Hrvatske, izabrana je među šesnaest finalistkinja ovogodišnjeg izbora za Miss sporta Hrvatske.

Kako nam je rekla, gimnastikom se bavi od svoje šeste godine, osnovnu školu i gimnaziju završila je u Krapini, a trenutno je apsolventica primarnog obrazovanja i anglistike na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu. Uz to, pohađa i Hrvatsku olimpijsku akademiju na kojoj usavršava trenersku profesiju.

Prije dvije godine teško je ozlijedila koljeno, dva puta ga je operirala i prošla naporne rehabilitacije, tako da trenutno nije u punoj natjecateljskoj formi, ali svoju sportsku vještinu, snagu i, dakako, ljepotu, demonstrirala je ispred kamera u novoj zabočkoj sportskoj dvorani, ekskluzivno za naš portal zagorje.com.

Tom prigodom snimili smo i kratki video intervju u kojem nam je otkrila što je zapravo twirling, kako se je, kada i gdje s njime prvi puta susrela, te što očekuje od izbora za najljepšu sportašicu Hrvatske. Pogledajte intervju i, nakon njega, prekrasan nastup jedne od najljepših hrvatskih sportašica:

Inače, nakon skijašice Edite Marenić iz Zaboka, koja je 2015. godine izabrana za prvu pratilju Miss sporta Hrvatske, ovo je drugi puta da Hrvatsko zagorje ima svoju predstavnicu u samoj završnici ovog natjecanja.

U velikom intervjuu za tiskano izdanje Zagorskog lista, koji izlazi u utorak, Jelena Lež otkrila nam je i detalje iz svog privatnog života te pojasnila zašto ne voli nastupati uoči nekih utakmica, na kojima je većinom muška publika.

Više u novom tiskanom izdanju Zagorskog lista!

Još članaka iz "Sport"

Facebook