Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO: Snimka utakmice iz Zaboka u kojoj su pobijedili Zagorci, Dinamovci i mala Ivona iz Klanjca

Rezultat utakmice bio je 7:2 za ekipu Veterana Dinama


Večeras je u zabočkoj sportskoj dvorani odigrana humanitarna utakmicu između Veterana Dinama i županove ekipe za pomoć 6 - godišnjoj Ivoni Knezić iz Klanjca kojoj je potrebna skupa terapija robotima da bi prohodala. Veterana Dinama vodio je Dalibor Poldrugač, a zagorsku ekipu župan Željko Kolar. Gosti su pokazali malo više spretnosti i vještine te pobijedili domaćine rezultatom 2:7.

Ipak, svi su se složili kako rezultat ni najmanje nije bitan već želja da se pomogne teško bolesnoj djevojčici. Župan je zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji utakmice, a voditelj Veterana Dinama, Dalibor Poldrugač, rekao je kako je ponosan što se okupilo toliko ljudi i što su svi zajedno pomogli Ivoni.

Ivonina otac Krešimir, koji je i igrao za zagorsku ekipu, nije mogao sakiriti emocije zbog velike humanitarne akcije naglasivši kako je njegova kći već u Dubrovniku te da terapija pokazuje dobre rezultate. - Ivona je polako počela puzati i jako smo sretni što ima napretka. Ne znam kojim riječima bi svima zahvalio na ovome što su učinili za nas - rekao je vidno dirnuti otac.

Valja reći kako je na utakmici za 3300 kuna prodan i potpisani dres igrača Dinama.

Još članaka iz "Sport"

Facebook