Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO I FOTO] Vaganje dan uoči meča za prvaka svijeta: Zagorec i Japanac u gram isti

Luka je danas na vaganju težio 62,600 kg, u gram jednako kao i njegov suparnik, Japanac Keisuke Takahashi


Sutra se u Sportskoj dvorani Donja Stubica, s početkom od 19 sati, održava sportski savate spektakl kakav još nije održan u Hrvatskoj. Za Savate pro World title borit će se Luka Lešković iz Donje Stubice, a uz nekoliko uvodnih mečeva, iste večeri zagorski borci borit će se i za Savate pro Croatian title te Savate pro Balkan title.

Kao što je to i običaj, danas, dan prije meča, održano je i službeno vaganje boraca i to u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici. Tako je na današnjem vaganju Marko Gospočić ( Stubica boks)  težio 84,5 kg, a njegov suparnik u borbi za Savate pro prvaka Hrvatske u kategoriji do 85 kg,  Martin Dvorski (Đidara Zabok) težio je 82,4 kg.

Miroslav Tustić (Stubica boks ) izvagan je na 69,8 kg, a njegov suparnik, Damjan Marković (Srbija), s kojim se bori za titulu Savate pro prvaka Balkana u kategoriji do 70 kilograma težio je 69,0 kg.

Luka Lešković ( Stubica boks ), koji je nedavno osvojio titulu viceprvaka svijeta u amaterskoj verziji i to u kategoriji do 65 kg, izgubio je dovoljno mase da se može boriti za profesionalnu titulu prvaka svijeta u kategoriji do 63 kilograma. Naime, Luka je danas na vaganju težio 62,600 kg, u gram jednako kao i njegov suparnik, Japanac Keisuke Takahashi.

Kako je izgledalo današnje vaganje, što su poručili Luka, njegov trener Srećko Znika, ali i zbunjeni Japanac Takahashi, pogledajte u videu:

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook