Prethodni članak
Sljedeći članak

[VELIKI USPJEH] Rukometaši Bedekovčine osigurali 1. ligu

Trener Denis Mikulec nije krio zadovoljstvo rezultatom svoje momčadi


Kadeti RK Bedekovčina, 2004. godište i mlađi odigrali su i drugu od tri utakmice lige za prvaka, 2. hrvatske kadetske rukometne lige i to kod Poleta. Ne samo odigrali nego su pobjedom osigurali 1. mjesto, kolo prije kraja, i 1. ligu za ovu generaciju slijedeće sezone. Domaćini su krenuli bolje u utakmicu i vodili do 7:4. Tada Bedekovčina radi seriju 6:0, preokreće rezultat i do poluvremena diže na 12:19. U nastavku gosti dolaze u jednom trenutku i do plus 11 (15:26) i praktički rješavaju pita je pobjednika i do kraja čuvaju prednost za konačnih 29:35.

Trener Denis Mikulec nije krio zadovoljstvo: ''Domaćin nas je malo iznenadio agresivnom obranom 3-3, čekali su nas na centru ne dopustivši nam organizirati začetak akcije. Nismo se bas snašli na "divlju obranu" polet je poveo 7-4 i bili smo prisiljeni na promjene. No ubrzo koristimo sve manjkavosti koje takva obrana dopušta i brzo vračamo prednost na našu stranu i pitanje pobjednika vise nije dolazilo u pitanje. Primili smo dosta golova, međutim svjesno smo prihvatili otvorenu igru poleta, tražili smo i mi agresivnu obranu ali sa manje faula a vise presijecanja i izbijanja lopte. Takva rizična obrana rezultira sa malo vise primljenih golova. Ovom pobjedom smo osigurali ulazak u prvu ligu.'' U posljednjem kolu Bedekovčina dočekuje Slogu Novoselec Križ. Bit će to slavljenička utakmica, lišena rezultatske neizvjesnosti, a na rasporedu je 25. ili 26. ovoga vikenda.

RK POLET – RK BEDEKOVČINA 29:36 (12:19)

DUGO SELO Dvorana OŠ Ivan Benković; Suci: Belošević, Dubrava Vrbovečka, Ivančić, Zagreb GLEDATELJA: 50
BEDEKOVČINA: Majer, L. Končić 6, K. Kuleš 4, Pavetić, M. Kuleš 1, Boroš 9, Šenjug 4, Stanić 1, Gregurić, Kotarski, Jambrek 7, Meštrović 1, Tkalčević 3, Roginić; TRENER: Denis Mikulec

Još članaka iz "Sport"

Facebook