Prethodni članak
Sljedeći članak

VELIKI USPJEH: Četiri Zagorca putuju na svjetsko prvenstvo u nanbudu

U Mariji Bistrici predstavljeni putnici u Španjolsku


Nanbudo klub Marija Bistrica ove godine slavi 25 godina djelovanja, a uz obljetnicu se lijepo poklopio sjajan uspjeh, jer je 6 članova izborilo nastup u hrvatskoj nanbudo reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu koje će se od 22. do 24. srpnja održati u Španjolskoj. Nažalost braća Juraj i Marko Milošić zbog obveza na policijskoj akademiji spriječena su, pa će iz bistričkog Nanbudo kluba u Španjolsku putovati seniori Dora Brlek, Marko Ležaić i Petar Jakopec, te najmlađa hrvatska natjecateljica kadetkinja Doris Babić.

 

 

Osim bistričkih reprezentativaca u Španjolsku putuje i Kristijan Vuraić zadužen za marketing i logistiku. Tim povodom u subotu je u Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistrici održana press konferencija, na kojoj su uz spomenute reprezentativce Nanbudo kluba Marija Bistrica predstavljeni i preostali, a to su seniori Natko Lugarić, Dorotea Sremec i Zrinka Samac iz Nanbudo kluba Sunce, te junior Josip Crnković iz Nanbudo kluba Slavonija.

 

  

Na press konferenciji sudjelovala su i dva od tri trenera reprezentacije Zlatko Redžić i Branko Užarević, koji će u Španjolskoj biti i u ulozi sudaca. Oni su istaknuli zadovoljstvo odrađenim pripremama i najavili borbu za sam vrh u nekoliko kategorija. Također u Španjolskoj će biti održan i veliki nanbudo seminar, koji će voditi osnivač ovog sporta Yoshinao Nanbu. Domaćini iz Nanbudo kluba Marija Bistrica zahvalili su na podršci sponzorima te načelnikuOpćine Marija Bistrica Josipu Miličkom i ravnateljici OŠ Marija Bistrica Vesni Brlek. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook