Prethodni članak
Sljedeći članak

Uvjerljiva pobjeda rukometaša Bedekovčine

2. kolo 2. hrvatske kadetske rukometne lige: RK Bedekovčina – MRK Metalac


Nakon uspješnog starta u novoj sezoni 2. kadetske rukometne lige središte i pobjede kod Sesveta, Bedekovčina je u prvom domaćem nastupu sezone dočekala Metalac i stigla do uvjerljive pobjede. U prvih 5 minuta, gosti su u vodstvu 1:3, bolje iskorištavaju svoje prilike od domaćina. Nakon izjednačenja u 10. minuti na 5:5, Bedekovčina radi seriju 6:0, prvenstveno radi dobre obrane, te obranama Luke Pavetića, brzom igrom na nepostavljenu obranu povećava svoju prednost do poluvremena na 16:9. U drugom poluvremenu domaći trener je iskoristio povoljan rezultat, te omogućio veliku minutažu svim igračima da se što bolje uigraju za nadolazeće utakmice.

Oni su mu vratili na lijepi način, te se ukupno 9 igrača upisalo u strijelce. Uz manji pad u igri Bedekovčina sigurno privodi utakmicu kraju sa ukupnih 29:19. Momčad Bedekovčine predvodili su Tibor Turković sa 7 golova, od toga 6 iz sedmerca, te odlični Dorijan Ded sa 6 golova. U 3. kolu Bedekovčina gostuje kod Dubrave 2. 

Trener Filip Martinić:

"Zadovoljan sam prikazanim u današnjoj utakmici, prva domaća pobjeda u novoj sezoni, sa doprinosom svih igrača. Popravili smo neke stvari od prošle utakmice i truditi ćemo se dalje uz dobar rad na treningu rasti iz utakmice u utakmicu."

RK BEDEKOVČINA – RK METALAC 29:19 (16:9)

BEDEKOVČINA, Dvorana SŠ Bedekovčina, Suci: Čačić i Josiš (oba Zagreb) GLEDATELJA: 150

BEDEKOVČINA: Pavetić, Končić 3, Kuleš, Turković 7(6), Mohač 3, Tkalčević 1, Draganić 1, Kelemen 4, Habulin, Klokočovnik, Ded 6, Sinković 1, Šoštar 3; TRENER: Filip Martinić

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook