Prethodni članak
Sljedeći članak

U SKLOPU BADLFESTA TURNIRI U ODBOJCI NA PIJESKU: Pobjeda za KOP Siget i Boginje

Na turniru su uz ekipe iz Zagreba, Krapine, Varaždina, Ivanca, Zaboka, Pregrade i naravno Krapinskih Toplica, sudjelovale i dvije iz Bistrice ob Sotli


U organizaciji ŽOK Toplice prije svega trenera i osnivača Roberta Halapira, uz pomoć Vodenog parka Aquae vivae Krapinske Toplice, a u sklopu ovogodišnjeg Badlfesta u Krapinskim Toplicama, protekloga su vikenda odigrani turniri u odbojci na pijesku.

U subotu su nastupile muške ili miješane tročlane ekipe, a odazvalo se 11 ekipa živopisnih naziva. Turnir možemo prozvati i međunarodni jer su uz ekipe iz Zagreba, Krapine, Varaždina, Ivanca, Zaboka, Pregrade i naravno Krapinskih Toplica, sudjelovale i dvije iz Bistrice ob Sotli. Nakon zanimljivih mečeva slavila je ekipa KOP Siget iz Zagreba, druga je bila ekipa Dora i dva muškarca, također iz Zagreba, a treći su bili Tulipani iz Varaždina.

U nedjelju se na ženski turnir prijavilo šest ekipa iz Zagreba, Zaboka, Pregrade, Radoboja, Klanjca i Tuhlja. Prvo mjesto osvojile su Boginje iz Zagreba, druga je bila ekipa Gubaševo Art iz Radoboja, a treća ekipa Šalji dalje iz Pregrade. Turnir je potrajao do ponoći, a nije ga omelo ni nevrijeme, ni povremeni neodlučnost jednog reflektora. Za prva tri mjesta dodijeljene su novčane nagrade i pehari, a za prvo mjesto i ulaznice za bazen.

Ovaj je turnir ujedno označio i otvorenje obnovljenog igrališta u Krapinskim Toplicama. Robert Halapir ovom prilikom zahvalio Općini Krapinske Toplice, koja je uredila igralište, kupila mrežu i zaštitnu mrežu, posebno načelniku Ernestu Svažiću, kao i Turističkoj zajednici Općine Krapinske Toplice.

U ponedjeljak je bio na rasporedu i turnir za dječje ženske ekipe, samo sa VIP pozivnicama i bez kotizacije, a nagrade su medalje za svakog pojedinca + prigodne nagrade sponzora.

Još članaka iz "Sport"

Facebook