Prethodni članak
Sljedeći članak

U petak i subotu održat će se malonogometni turnir "Novi dvori 2020."

ŠD Novi Dvori Klanječki organiziraju već 42. izdanje malonogometnog turnira koji nosi ime njhovog mjesta


U orgranizaciji ŠD Novi Dvori Klanječki u Novim Dvorima će se u petak i subotu (3. i 4. srpnja) održati 42. izdanje malonogometnog turnira koji nosi ime ovog mjesta. Kotizacija za turnir iznosi 400 kuna, a prijave se primaju do petka 3. srpnja kada će se u 20 sati izvući parovi, a odmah nakon toga kreće turnir. Domaćin je osigurao vrijedne nagrade za najbolje momčadi i najbolje pojedince. Tako će pobjednik turnira uz 4.000 kuna dobiti i pehar i prijelazni pehar, drugoplasirana momčad bit će bogatija za 2.000 kuna i pehar, a trećeplasirana za 1.000 kuna i pehar. Posebno će biti nagrađeni najbolji igrač, strijelac i vratar turnira. Važno je napomenuti da je sustav igre na turniru 4+1, a sudit će iznimno kvalitetni zagrebački suci koji imaju iskustvo suđenja na "Kutiiji šibica". Domaćin puno polaže na segment suđenja i ne želi da nitko iz Novih Dvora ode kući oštećen, to je i razlog što se velika većina momčadi iz godine u godinu vraća u Nove Dvore.

Podsjetimo, prošle godine u Novim Dvorima okupile su se 22 momčadi. Najviše uspjeha imala je domaća momčad ŠD Novi Dvori koja je u finalu pobijedila Dimnjačarstvo Sopot, a treće mjesto osvojio je kumrovečki Štefan. Najboljim igračem proglašen je Vladimir Brlek iz pobjedničke momčadi, njegov klupski kolega Nikola Hercigonja bio je najbolji vratar, a Patrik Pasariček iz Dimnjačarstva Sopot odnio je kući priznanje za najboljeg strijelca turnira. Svojevrsna zanimljivost prošlogodišnjeg turnira je i nastup jedne ženske ekipe, koja nažalost nije izborila zavšrnicu, ali domaćin je time pokazao da mu je "ljepši spol" itekako važan.

Nakon turnira tradicionalno se organira vrtna zabava koja uz dobre vibracije traje do ranih jutarnjih sati. Prošle se godine slavilo, pjeavlo i plesalo uz "Dečke z bregov", a ove su godine su u subutou u 21 sati na "meniju vrsni zabavljači "Podvinčani". Nadamo se da će se smilovati i "zlokobna" korona i da će igrači i gledatelji uživati u 42. izdanju uvijek odlično organiziranog turnira u Novim Dvorima. Dodatne informacije o turniru možete dobiti na broj mobitela: 098/277-817.

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook