Prethodni članak
Sljedeći članak

Traju prijave za malonogometni turnir u Lugu Zabočkom: Stiže i Jerko Leko

Domaćin će ipak prijave primati neposredno do početka tunira 2.7., a ne kako je to bilo najavljeno do 29.6


Ove nedjelje 2. srpnja s početkom u 9.30 sati započet će novo izdanje malonogometnog turnira na travnatoj podlozi, koji se niz godina održava pod imenom „Lug zabočki“, a organizira ga istoimena sportsko-rekreacijska udruga i to na vrlo visokom nivou. Nagradni fond je vrlo bogat, a iznosit će 9.000 kuna. Tako će prvoplasirana momčad dobiti 4.000, drugoplasirana 2.600, trećeplasirana 1.600, dok će se četvrtoplasirana momčada zadovoljiti s 800 kuna, a uz novčane nagrade za tri prvoplasirane momčadi osigurani su pehari. Kotizacija iznosi 400 kuna po momčadi.

Lužani će na samom turniru još jednom posebno prezentirati svoj dom uz igralište, ispred kojeg će pred sami početak turnira biti postavljena tenda, pa će gledatelji imati još veći komfor. Naravno domaćini pripremaju bogatu ponudu jela i peća, a gledatelje će zabavljati i poznati „Luna band“.

Domaćin će ipak prijave primati neposredno do početka tunira 2.7., a ne kako je to bilo najavljeno do 29.6. Na turniru u Lugu Zabočkom zaigrat će i bivši reprezentativac Hrvatske i legenda Dinama, Jerko Leko, koji će zajedno s Jasminom Agićem predvoditi momčad CB Kova, za koju će zaigrati i veterani Lokomotive. Ova momčad bit će veliki mamac za dokazivanje zagorskim haklerima.

Dodatne informacije o turniru mogu se dobiti na broj mobitela 098/1790-080.

Još članaka iz "Sport"

Facebook