Prethodni članak
Sljedeći članak

TOUR I CLASICS FINALNE TENISKE RUNDE U ZLATARU: Benković i Petrinec do pobjeda

Nagrade je sudionicima ovog završnog turnira podijelila gradonačelnica grada Zlatara Jasenka Auguštan-Pentek


U organizaciji TK Zlatar na terenima u Zlataru odigrana je klupska završnica teniskog turnira u classics i tour kategorijama čije su se kvalifikacije igrale tijekom cijeloga ljeta između 12 sudionika u jednoj i 10 u drugoj kategoriji. Nakon mnoštva odigranih mečeva u obje kategorije tijekom cijelog ljeta, na završnom mastersu snage su odmjerila po četiri prvoplasirana.

U rekreativnoj clasicss ligi u prvom polufinalu je prošlogodišnji pobjednik Neven Mutak bio bolji od Filipa Jurinića, dok je u drugom polufinalnom  susretu Vedran Benković bio bolji od Dalibora Gršića. U clasicss ligi na kraju je nakon tri seta  borbe treće mjesto pripalo Juriniću dok je Gršić bio četvrti. Najbolji u cllasics kategoriji bio je Vedran Benković koji je u finalu pobijedio Nevena Mutaka.

U tour kategoriji u prvom polufinalu Krunoslav Rafaj je bio bolji od Josipa Andreca, dok je u drugom polufinalu Božidar Petrinec pobijedio Marinka Ljubičića. Na kraju je  u borbi za treće mjesto Andrec bio bolji od Ljubičića, dok je u finalu Božidar Petrinec pobijedio Krunoslava Rafaja.

Nagrade je  sudionicima ovog završnog turnira podijelila gradonačelnica grada Zlatara Jasenka Auguštan-Pentek uz zadovoljstvo što se u gradu Zlataru igra ovako dobar tenis već dugi niz godina.

Već idućeg vikenda  na rasporedu je još jedan zanimljiv  turnir u parovima , tzv. „divljak“ u kojem će se nasumično izvlačiti parovi – jedan iz clasicss lige i jedan iz tour lige koji će onda igrati zajedno.

Još članaka iz "Sport"

Facebook