Prethodni članak
Sljedeći članak

Tondach započeo povratničke pripreme

Nakon nekoliko sezona nogometni klub iz Bedekovčine vratio se u četvrtu ligu


Paralelno s većinom trećeligaša pripreme za nadolazeću sezonu u IV. NL - središte Zagreb pod vodstvom Drage Bartolića, započeo je i Tondach iz Bedekovčine. Sama činjenica da su pripreme počeli tjedan prije ostalih četvrtoligaša, dovoljno govori koliko je Tondach ozbiljno shvatio izazov četvrte lige.

U klub su za sada pristigla četiri igrača. Iz krapinskog Zagorca vratili su se krilni igrač Marko Mlinarić i zadnji vezni Tomislav Marković, iz Stubice je stigao Andrija Frančina raspoloživ na poziciji stopera i zadnjeg veznog, a iz OŠtrca je stigao napadač Jan Stjepan Dominić. - Zadovoljan sam prijelaznim rokom. Pojačanja su ciljana, radi se o kvalitetnim nogometašima, a uz to Mlinarić, Marković i Frančina su zaštićeni igrači, raspoloživi na više pozicija – prve nam je dojmove prenio Drago Bartolić.

U Tondachu više ne stanuju Radovečki i Šalković. Moguće je da u klub stigne još neko pojačanje do kraja prijelaznog roka. Bartolić je uz četiri treninga tjedna svojim igračima dogovorio i nekoliko pripremnih utakmica. Seriju će Tondach započeti 29.7. ogledom protiv zabočke Mladosti, 4.8. na redu je Straža, 8.8. Zagorec iz Krapine, 11.8. Vrbovec, a 18.8. Brezovica. Po potrebi će Bartolić ubaciti koju utakmicu sredinom tjedna.

Na njegovom su popisu slijedeći igrači: Mario Čehulić, Damir Družinec, Martin Sedlar, Robert Jurina, Jurica Čehulić, Franko Borovčak, Marko Mlinarić, Dominik Lončarić, Alen Skozrit, Danijel Merkaš, Goran Jaković, Andrija Frančina, Tomica Marković, Jurica Šoštarić, Tomislav Rogan, Jurica Hendija, Ivan Bosec, Loren Jurina, Karlo Frtalj, Jan Stjepan Dominić, Goran Semenski i Karlo Jagarčec.

- Ima nas dvadesetero, možda neki misli da je to previše, ali ja mislim da nas mora toliko biti. Sezona će biti duga i naporna. Imamo puno mladih igrača, ali ja još uvijek puno očekujem od iskusnih igrača, koji su raspoloživi na više pozicija. Zadovoljan sam igračkim kadrom, iako moram priznati da smo u pregovorima s još nekoliko igrača. Nadam se da ćemo dostojno prezentirati naš klub u četvrtoj NL-središte Zagreb – završio je Bartolić.

Još članaka iz "Sport"

Facebook