Prethodni članak
Sljedeći članak

Tondach bliže pobjedi

Tondach je ugostio Dinamo


U 17. kolu 3. NL Centar Tondach je na svom terenu u Bedekovčini ugostio petoplasirani Dinamo Odranski Obrež i odigrao 2:2, iako je prema viđenom na terenu bio bliže pobjedi.

Igrala se prva minuta susreta kada je Mlinarić odlično ubacio loptu do Frtalja koji manirom vrsnog strijelca pogađa mrežu nemoćnog Šolčića i dovodi Tondach u vodstvo.

Ovaj pogodak Frtalja kao da je unio „paniku“ i „zbunjenost“ u obranu Tondacha. Vezni red se pomalo „gubi“ i igru u potpunosti preuzimaju gosti te u razmaku od 5 minuta – 11. i 16., - postižu dva pogotka i dolaze u vodstvo i potpuni preokret u rezultatu.

Na svu sreću, gostujući nogometaši ne koriste svoju dobru igru i mogućnost da dotuku „grogiranog“ protivnika te se na odmor odlazi s minimalnom prednošću Dinama od 1:2.

Ne znamo što je domaći trener rekao svojim igračima, ali u drugom poluvremenu kao da je na teren izašla neka druga ekipa – puno aktivnija, odlučnija i razigranija te je ubrzo takva igra donijela i poravnanje rezultata.
Igrala se 54. minuta kada je Boronjek odlično uposlio Mlinarića koji nakon odličnog ulaska između zadnje linije gostiju vara Šolčića i dovodi rezultat u egal.

Nakon ovog pogotka na terenu postoji samo jedna ekipa i pravo je čudo što su sve igrači Tondacha sve to propustili – pogotovo Usmiani, Frančina i Kralj te se gostujući golman polako pretvara u junaka utakmice!
Tako je nakon posljednjeg sučevog zvižduka na semaforu ostalo zapisano Tondach 2, Dinamo (OO) 2.

Na kraju moramo istaknuti želju, borbenost i fer igru u ne nogometnim uvjetima koji su vladali, ne samo u Bedekovčini, već i na svim terenima treće lige te im, igračima, možemo samo iskreno čestitati iako smo dojma da je Tondach bio bliži pobjedi.

Tondach – Dinamo (OO) 2:2
Igralište NK Tondach. Gledatelja: 100. Sudac: Sudac: marko Crnojević ( Novska ). Pomoćnici: Fran De Villa ( Križ ), Albert Trstenjak ( Samobor ).
Strijelci: 1:0 Frtalj 1; 1:1 Bencetić 11; 1:2 Smith 16; 2:2 Mlinarić 54.
Tondach: Martinec, Kralj, I. Bosec, Mlinarić, Borovčak ( 46. Zrnc ), Boronjek, Frtalj, Frančina, D. Bosec, R. Jurina, Usmiani ( 88. L. Jurina ). Trener: Ilija Crnjak.
Dinamo (OO): Šolčić, Smith, Kostelec, Halama, Ndao, Kasumović, Puntar, Bencetić ( 90. Padovan ), Pavlović, Grgić, D. Pršir ( 88. M. Pršir ). Trener: Dario Zanić.
Igrač utakmice: Marko Mlinarić.

Još članaka iz "Sport"

Facebook