Prethodni članak
Sljedeći članak

Tenisačica Lana Gršić druga u Samoboru

Lana Gršić ostvarila je u prvoj skupini sve tri pobjede, pobijedivši između ostalih i najboljeg igrača središnje Hrvatske i prvog nositelja turnira Ivora Gačića te se tako plasirala u zlatnu skupinu


Ljetni kalendar teniskih natjecanja za Središnju Hrvatsku za djecu do 9 godina starosti nastavljen je prošle nedjelje turnirom u Samoboru u organizaciji TK Stars. Nastupilo je ukupno 14 dječaka i djevojčica koji su se međusobno natjecali najprije u četiri kvalifikacijske skupine, a zatim i u zlatnoj, srebrnoj, brončanoj i zelenoj skupini.

Ispred ŠTK Zlatar nastupile su Lana Gršić i Tea Horvat. Lana Gršić ostvarila je u prvoj skupini sve tri pobjede, pobijedivši između ostalih i najboljeg igrača središnje Hrvatske i prvog nositelja turnira Ivora Gačića te se tako plasirala u zlatnu skupinu, dok je Tea Horvat ušla u posljednju zelenu skupinu. Polufinale zlatne skupine Lani Gršić donijelo je drugog nositelja turnira Leona Rošćaka, ali je i on morao priznati da je Lana ovaj put bila bolja i tako ušla u finale turnira. Teški mečevi s vrlo jakim protivnicima i po jakom suncu uzeli su svoj danak te je Lana Gršić u finalnom meču izgubila sa 7:4 od Lane Bukvić, koja je imala puno lakši raspored do samog finala, ali i odlično odigrala posljednji meč. Treći je na kraju bio Leon Rošćak, a Tea Horvat bila je posljednja četrnaesta. Nova teniska uzbuđenja ponovno su na rasporedu 4.lipnja i to opet u Samoboru u organizaciji TK Samobor.

Još članaka iz "Sport"

Facebook