Prethodni članak
Sljedeći članak

Sveta Katarina postala službena bolnica MNK Futsal Dinamo

Ugovor su potpisali ravnatelj bolnice Igor Borić i predsjednik MNK Futsal Dinamo Matija Đulvat


Danas je u prostorijama Specijalne bolnice za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju 'Sv. Katarina' potpisan ugovor te ustanove s MNK Futsal Dinamo. Time je Sv. Katarina postala službena bolnica tog sportskog kluba. Docent Igor Borić, ravnatelj bolnice, istaknuo je kako mu je izrazito drago što je ugovor potpisan te da će nogometašima pružiti svu potrebnu skrb ako dođe do ozljeda.

Matija Đulvat, predsjednik Futsal Dinama, istaknuo je kako klub danas slavi peti rođendan te da im je drago da su upravo danas potpisali ugovor s bolnicom koja je toliko renomirana. – Nadamo se da ćemo malo koristiti vaše usluge, ali ipak se nadamo dugoj suradnji koja će sigurno biti odlična – rekao je Đulvat.

Potpisivanju ugovora uvelike je pridonio i Branko Tomašković, a okupljenima se obratio i član Upravnog vijeća bolnice, Dragan Primorac. – Moram prvo reći da smo ponosni na vaše uspjehe. Meni je drago što vaš klub broji čak 1600 članova jer po meni je jako važno da se čim više djece i mladih bavi sportom. Sport mijenja kompletno poimanje života. Naučite gubiti i dobivati, padati i dizati se - rekao je Primorac dodajući da će se Sv. Katarina uključiti u organizaciju humanitarne utakmice između Dinama i Hajduka koja će pokazati zajedništvo hrvatskog sporta.

Potpisivanju je prisustvovala i čitava postava MNK Futsal Dinamo koja je odmah nakon ceremonije otputovala na derbi u Split.

Još članaka iz "Sport"

Facebook