Prethodni članak
Sljedeći članak

[SUDJELOVALO 12 EKIPA] Lokomotiva Zagreb slavila na 'Dečec kupu'


U sklopu Dana Općine i Župe Konjščina, NK Sloga organizirao je tradicionalni nogometni turnir za limače ''Dečec kup.'' Okupilo se 12 ekipa, a slavila je Lokomotiva Zagreb i to prilično uvjerljivo, najviše se namučivši u polufinalu. U prvom dijelu natjecanja ekipe su bile raspoređene u 4 skupine sa po 3 ekipe. Iz skupine A dalje su se plasirali Pregrada sa dvije pobjede i Varteks sa jednom, dok je Sloga I ostala na 3. mjestu. U skupini B Radoboj i Inter su igrali 0:0. I jedni i drugi su pobijedili Slogu II, Radoboj sa 8:0, Inter sa 6:0, pa su osigurali četvrtfinale. U skupini C Lokomotiva je bila uvjerljiva, protiv Rudara DZ 7:0 i Gaja 4:0, a drugi je bio Gaj nakon 2:1 protiv Rudara DZ. U skupini D Zagorec KR je pobijedio Milengrad 3:0 i ŠN Ogulin 7:0. Dalje je prošla i Škola nogometa Ogulin nakon 2:1 pobjede protiv Milengrada.

U četvrtfinalnim susretima najuvjerljivija je bila Lokomotiva, koja je sa 6:0 pobijedila ŠN Ogulin, Pregrada je sa 4:0 izbacila Inter, Zagorec je sa 3:0 bio bolji od Gaja, a Radoboj i Varteks su odigrali 0:0, ali je na penala sa 3:1 prošao Varteks. I do finala je Varteks prošao na penale, nakon 0:0 protiv Zagorca je slavio sa 4:3. A Lokomotiva je sa 2:1 u polufinalu pobijedila Pregradu. Bio je to jedini gol koji je Lokomotiva primila na turniru, jer je u finalu sa 5:0 pobijedila Varteks, dok je u utakmici za 3. mjesto Pregrada sa 3:0 slavila protiv Zagorca. Kako i dolikuje ovakvim turnirima dodijeljeni su i pehari za najbolje pojedince, a sva trojica dolaze iz pobjedničke ekipe, Lokomotive.

Najbolji golman je Petar Todorović, najbolji igrač Karlo Matko, a najbolji strijelac sa 6 golova je Patrik Relja. Pehare i medalje dodijelili su instruktor NSKZŽ Franjo Kučko je načelnik Konjščine Mirko Krznar.

Još članaka iz "Sport"

Facebook