Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubica dočekuje Golubovec u polufinalu kupa NS KZŽ

  • Tomislav Škudar (trener NK Golubovec) i Zlatko Koletić ( trener NK Stubica)

    Tomislav Škudar i Zlatko Koletić


Sutra nas u Donjoj Stubici s početkom u 17,30 očekuje polufinale kupa NS KZŽ u kojem će snage odmjeriti domaća Stubica i Golubovec. Kao što znamo domaćin je desetero plasirana momčad IV. NL-središte, dok je Golubovec uvjerljivi lider I. ŽNL KZŽ i iduće će sezone praviti društvo Stubici u četvrtom rangu. Iako je Stubica u rangu više, Golubovec je itekako ozbiljan i dostojan protivnik, pa nas zasigurno očekuje zanimljiva utakmica.

Motiva ne nedostaje ni jednoj ni drugoj momčadi, a evidentno je da su gosti u boljem razdoblju jer nižu pobjedu za pobjedom, dok je Stubica u protekla tri kola pretrpjela isti broj poraza. Zanimljivo je da je Golubovec svoj zadnji poraz pretrpio 10.11.2019. godine u 12. kolu NS KZŽ i to baš protiv pogađate – Stubice.

Utakmica ovih dvaju takmaca u Donjoj Stubici završila je rezultatom 4:3. Stubičanci su nedavno skinuli i niz nepobjedivosti Ravnica, koje dvije sezone u prvenstvu nisu znale za poraz, a sada je pred njima još jedan veliki izazov. Deseto mjesto zasigurno nije najveći domet ove momčadi, a pobjedom u kupu isprao bi se okus nekih neugodnih poraza ove sezone. S druge strane Golubovec ovu sjajnu sezonu želi zaokružiti duplom krunom.

-Bit će to iznimno teška utakmica za nas, Golubovec je kvalitetna, radna momčad. Želimo pobjedu i moramo ući maksimalno ozbiljno u ovu utakmicu inače ćemo imati problema. Imamo malih problema oko sastava, ali u ovakvim se utakmicama stišću zubi. Moramo biti hrabri, to je jedini ispravni put. Nadam se našoj pobjedi i plasmanu u finale što bi itekako popravilo dojam ove sezone – riječi su trenera Stubice, Zlatka Koletića.


-Očekujem motiviranu i dobru Stubicu koja ima odlične pojedince. Mi idemo nastaviti naš niz i ne krijemo da uz prvenstvo želimo osvojiti i kup. Mislim da će utakmica biti čvrsta i kvalitetna, i preuzimam ulogu favorita jer mislim da smo kvalitetnija momčad i želimo ostati neporaženi do kraja sezone – izjavio nam je Tomislav Škudar, trener Golubovca.
Glavni sudac utakmice je Martin Turčin, a njegovi pomoćnici bit će Ivan Kumpar i Domagoj Filko.

Šteta što zbog dobro znanih okolnosti oko pandemije korona virusa na ovoj utakmici neće biti gledatelja, jer smo sigurni da bi joj nazočilo petstotinjak gledatelja. No tako je, kako je. Nadamo se kvalitetnoj i uzbudljivoj utakmici u kojoj neće nedostajati golova i atraktivnih poteza.

Još članaka iz "Sport"

Facebook